۶ پاسخ

به نظر من وزنش خوب و طبیعی هس،ولی اگه میخوای تپل و مپل شه،شیرافزا بخور،یا شبا موقع شیر فقط یه وعده بهش شیر خشک بده
ویتامین آد هم حتما بده،من ویوا کیدز میدم که خودش تو رشد تاثیر داره😊

عزیزم وزنش خداروشکر خوبه

عزیزم ماشالا بهش خوبه. میخوای چیکار زیاد وزن بگیره بزار طبیعی وزنش بره بالا اونطوری چشم میخوره . اگه غذای کمکی فرنی چیزی میدی یکم کره بریز

بستگی به نمودارش داره اگه وزنش کم باشه بهداشت میگه اخه الان اطلاعات بچه رو تو سیستم وارد می کنن اگه کمبود رشد داشته باشه بهتون اطلاع می دن

بچه تا آخر چهار ماهگی اگر وزنش دوبرابر وزن تولدش شده باشه یعنی متناسب رشد کرده. پس وزنی مشکلی نداره،خیالتون راحت🌹

وزنش خوبه اگر خیلی نگرانی میتونی سویق براش تهیه کنی یا اینکه برای وزنش نمودار وزن مربوط به جنس دختر و تهیه کنی که براساس همون جلو پیش بری چون پسرا سنگین تر از دختران