۳ پاسخ

سلام
من گندم شستم گذاشتم تو آب بمونه روزی دو بار آبشو عوض کردم بعد از یک روز و نصفی یه کم نیش زد بعد ریختم تو سبد آبکش روش یه پارچه نمدار گذاشتم که روشو بپوشونه یکی دو روز موند زیرشم یه لگن بود روزی چند بار آب میریختم روی پارچه که نمدار بمونه وقتی جوانه ها یه کم بلند شد ریختم تو سینی گذاشتم یه کم خشک شد و پودرش کردم . آخر پخت تو سوپ و حریره بادومش می ریزم

از ۸ماه میشه داد
عدس ماش گندم
خیس بدید چند بار ابش عوض کنید بعد بزارید تو ی ظرف دیگه روش پارچه بزارید تا جوانه بزنه

من میخوام این بار که درست کردم بعد از پودر کردن تفتش بدم که میشه سویق . البته برای سویق باید سبوس گندم هم تفت بدیم و باهاش مخلوط کنیم