۶ پاسخ

منم همینطورم...حتی گاهی فرصت نمیده برم دستشویی :(

درود عزیزم
متاسفانه منم همیطورم
یه چیزی میزارم تو دستش
هی چند دقیقه یه بار میام پیشش
سر گیجه میگیرم😂😟😞

شبا که میخوابه من کارامو میکنم

من بعضی وقتا با خودم میبرمش اشپزخونه یه جای امن میذارمش و هی باهاش حرف میزنم وقتی کارم تموم شد گلو درد میگیرم از بس شعر براش میخونم 😂ولی این روش خوبیه

پسر من هرموقع گریه می‌کنه کار دارم میزارم تو گهواره

سلام بخدامنم اسیرم.دخترم دیروز۴۰روزش تموم شده خوابش سبکه خیلی‌.مونده تودلم کارهاخونه روانجام بدم شوهرمم رفته سرکارشهرستان.تنهام.هیچ نمیذارتکون بخورم😑😑😑