۴ پاسخ

اینفکول بگیر
آبِ روی آتیشه
۸۰درصد کولیک دخترمنو درمان کرد

دکتر من برا نفخ دخترم پروکید داد راضیم خودت رعایت کن بعد غذا عرق زیره و نعنا بخور یه دوران ک برا همه بچه ها هست نفخ نبودنش جای سوال داره 😍😍اینم میگذره

طبیعیه این چیزا من به تجویز پزشک فوق تخصص گوارش اطفال شزبت بیبی کر برابر وزن دادم تاثیرش بیشتر از بقیه داروهاست.
خوابیده بهش شیر ندین اصلا باعث میشه هوا بخوره
دلیل نفخ اینه بچه یا تند خوره یا پرخوره یا بد شیر میخوره
حالا یه سری کارها هم میگن انجام بدین که من انجام دادم کاملا بی تاثیر بود
مثلا عرق نعنا بخورین و غذای نفاخ نخورین حالا شما امتحان کن شاید درست شد انشاالله زودتر خوب شه.

پدی لاکت برای نفخ روزی 5 قطره .
روغن زیتون خلاف عقربه ها ساعت ماساژ بده شکمشو .
کیسه ابگرم بزار پشتش