۷ پاسخ

سلام‌خانمی روش سنتی بهتره .من پسرم رو ده روز پیش بردم‌برای ختنه خیلی هم خوب بود فقط روز اول ناآروم‌بودو تا چندروز ورم داشت و الان کامل خوب شده..جدیدا یه این نتیجه رسیدن با روش حلقه بعدا تو سن ۱۸ به بعد پسرا دچار زودانزالی میشن پس بهتره که روش سنتی انجام بشه

حلقه بهتره و ریسک هم نداره

سلام عزیزم من حلقه انجام دادم برای پسرم

سنتی عزیزم س روز خوب میشه حلقه چیه اخه بچه اذیت میشه من یکهفته شده پسرمو ختنه کردم س روزه خوب شده عزیزم

حلقه بهترین من انجام دادم خیلی خوب وراحت بود پسرم روز اول یکم بیقرای داشت

پسر من حلقه بود راحت بود ی هفته ای م خوب شد

سلام عزیزم من برای پسرم سنتی انجام دادم خیلی خوب بود