۷ پاسخ

نه گلم كج نميمونه موقع خابه سروگردنشون به سمت چپ يبار بذار باز به راست يا صاف بچه كوچيك به مرور زمان توانايي نگه داشتن ياد ميگيره خودش

گردن بخور گلم تا بچه زود گردن بگیره

ن بابا.بسته ب بچه داره من دخترم از دوماهگی گردنش رو قشنگ بالا میگرف اما دوقولو های پایین تا ۵ماهگی نمیگرفتن.تنبلا.دخمل شمام تنبله یکم باهاش کار کن ب شکم بندازش تا گردنشو سفت کنه

توانایی هر بچه ای متفاوته یکی زودتر یکی دیر تر ولی خودتون باهاش تمرین کنین اسباب بازیاشو به چپ و راست ببرین تا با نگاه کردن سرشو تکون بده یا رو شکم بخوابونینش و اسباب بازی صدادار براش تکون بدین که به بالا نگا کنه

نه عزیزم نگران نباش درست میشه
هنوز گردن نگرفته، هر بچه ای فرق میکنه

سلام.ببخشید دختر شما الان میتونه گردنشو صاف نگه داره؟کار خاصی انجام دادین؟
ممنون میشم جوابمو بدین،دختر منم همینطوریا آخه.

سلام دخترتون کردنشو کج میگرفت درست شد. پسر منم همین طور کج میگیره خیلی نگرانم؟؟؟