۸ پاسخ

من قطره سایمیتیکن دادم خوب بود

سلام،مراعات غذایی کمید غذا نفاخ نخورید بچتونم به امید خدا خوب میشه.همش به تغذیه شما بستگی داره بعد از هر وعده غذا هم عرق نعنا بخورید

قطره دایمیتیکون خیلی خوبه منم پسرم اونجوری بود هرچی میدادم خوب نمیشه الان یه ماهه اون قطره رو میدم خیلی خوب شده

دل دردداره پدیلاک ودایمیتیکون بهش بده تا خوب بشه

قطره کولیکزو باید ساعتی بدین تا تاثیر داشته باشه من هر ۸ ساعت نصفه قطره چکون میدم تاثیر داره سریع خوب میشه

سلام بهش حتما در روز یک بار خوراکو بده نفخ رو ازبین میبره خیالت هم راحت برایه نوزادان عالیه منم خودم هنوز به دخترم میدم

سلام عزیزم من دکتر به دخترم شربت کامی کالم چهار بار در روز یک ق چایخوری و بایولاکت 5 قطره در روز داده خیلی خوب بود خداروشکر،آب جوش نبات هم بعضی وقتا بهش میدادم خوب بود

اول خودتون رعایت کنین
غذاهای نفاخ رو نخورید اگه هم میخورین دمنوش رازیانه و زیره بخورین یا عرق نعنا
شکم بچه رو با روغن زیتون ماساژ بدین
حرکات دوچرخه براش بزنین