۶ پاسخ

سلام فدات پسربزرگ من که الان سه سالشه واسه رفلکسش شیرخشک آی آربهش میدادم یابیومیل یاببلاک وی قطره به اسم کولیک اد که هم واسه کولیک خوبه هم رفلکس(اگه جوابم کمکتون کردمفیدبودروبزنین)

راستی اگه زیاد بی قراری میکنه و شبا بیدار نگهت میدارء زیاد نگران نباش مال منم اینجور بود چهلش که دراومد خیلی بهتر شد دو سه شب بعد چهلش کلا شبا خودش میخوابه

مال من داشت بی بی کر و ایزی کول داد دکتر بی بی کر رو هرشب گفت پنج قطره بدم ایزیکول رو هر ۶ ساعت سه قطرء یه مدت دادم خیلی کم شد بعد قطعش کردم دلم نیومد زیاد به بچه دارو بدم ولی تاثیر داشت الان خداروشکر خیلی خوبه

سلام بنظرم دارو خوب نیست من برای کولیکش زیاد بردمش دکتر انواع دارو براش گرفتم .ولی اوایل بهش میدادم تاثیر نداشت تصمیم گرفتم اصلا دارو بهش ندم الان دیگه ۴ماهشه خوب خوبه کولیک فقط تا سه ماهگیه.البته بعد شیر خوردنش حتما آروغشو بگیر.بچتون چند ماهشه؟؟

من کع تاثیر ندیدم تازه پسرم دو روزه جیغ نمیزنه

سلام. دارویی برای درمان رفلاکس وجود نداره‌‌ولی امپرازول فقط سوزش سر معده رو کم میکنه.‌شما با رعایت یه سری اصول فقط میتونی کمترش کنی.‌مگر اینکه رفلاکس از نوع بیماری باشه