۴ پاسخ

با روغن بنفشه کف پاهاشو ماساژ بده

چندشب راس یه ساعتی ببرش تورخت خواب لامپارو خاموش کن بهش شیربده تابخوابه عزیزم
بعدسه چهار شب عادت میکنه
منم پسرم همینطوری بود
شبای اول تا میرفتم بخوابونمش گریه میکرد و سینمو نمیگرفت
دیگه هی باهاش کلنجار میرفتم مینشستم و بهش شیرمیدادم موزیک میذاشتم زیر بالشتش
وقتی میخوابید میذاشتم زمین
الان خداروشکر خوب شده

سلام عزیزم روزا کمتر بذار بخوابه سرش رو گرم‌کن باهاش بازی کن شبا هم با دخترت برید تو یه اتاق از ساعت ۱۱برقاتونو خاموش کن
شربت بی بی سد هم من میدم پسرم خیلی خوبه بیهوش میشه

دخترمن هم ساعت ۲ میخوابه امشب تا ۳ نشستیم مادرم شوهرم گفت هنوز بشین گفتم نه دخترم بد عادت میشه آوردم رو تخت شیرش دادم خوابید