۳ پاسخ

من ازسنتی راضی نبودم پسربزرگترم حلقه ایی بودزودخوب شد ولی این پسرم انگارزیرش گوشت اضافی اورده

من‌پسرمو به روش سنتی ختنه کردم فقط تا قبل از اینکه اولین بار بعد ختنه جیش کنه گریه کرد دکتر بهش شیاف استامینوفن ۱۲۵ داد هر ۱۲ ساعت براش میزاشتم اصلا اذیت نشد بعد ۱۰ روزم کامل بخیه هاش افتاد خیلی راضی بودم چون با کلی استرس و ترس رفتم ختنه اش کردم ولی اذیت نشد

من هم دقیقا سه ماهگی ختنه کردم به روش حلقه دورتادورش رو لیدوکایین میزنن تا ۱۰ روز طول میکشه بعد خوب میشه 🙂🙂