۷ پاسخ

الان گناهه بزار بعد ماه صفر من می خواستم ببرم گفتن گناه دیگه نبردم

دکتر پسرم گفت برای بچه های کوچکتر از شش ماه حلقه خوبه
خیلی راحته بچه اذیت نمیشه چون پوستشونم نازکه زود حلقشون میفته
پسر من فقط چند ساعت اول گریه کرد بعدش دیگه اصلا اذیت نشد
ضمنا هم میتونید حمامش کنید هم پوشکش کنید

حلقه بهتره میگن

سلام من سنتی انجام دادم چون زودتر بخیه ها میوفته وزودتر خوب میشه حلقه بعضی وقتها خودش نمیوفته و باید دوباره بری حلقه رو بشکنن و اذیت میشه البته همیشه اینجوری نمیشه

اپلیکین نی نی پلاسو دانلود کن از اونا بپرس من نی نیم دخمله..اما تا جایی که من از همون مامانا شنیدم میگفتن سنتی بهتره چون حلقه یکی از بچه هاشون نیوفتاده بود

من یه هفته پیش ختنه کردم حلقه انداخت میگن حلقه بهتره

اینو ببین ...منم شنیدم حلقه برا بعضیا دردسر شده اما خیلیام راضین خو