۷ پاسخ

من امروز گذاشتم به دودقیقه نکشید گریه کرد ک نذارمش دوست نداشت حالا میخوام یکماه دیگه دوباره امتحان کنم ببینم دوستداره

من پسرم دمر میشه ولی چهاردست وپا نمیتونه عاشق اینه دستشو بگیری راه بره بردم دکتر دستشو گرفت رو پاش وایستاد گفت قدرت اینو داره تو روروئک بشینه الان سه هفته است میشینه راه میره همه جا خونه سرک میکشه🙂🙂

از زمانی که بتونه بالاتنه خودشو نگه داره چون به طرف جلو میاد اگر نتونه

وقتی که بتونه بشینه ۶ ماهگی اینا

من زود گذاشتم 4ماه و نیمش بود گذاشتم البته جلوش میپشوندم زیاد هم نمیذاشتم کلا 5دقیقه نمیشد
ولی الان 10دقیقه میذارمش فقط هم در روز ی بار میذارمش کل خونه رو میچرخه

منم همین سوالو دیشب کردم .از وقتی بتونه بشینه بدون کمک.چون ستون فقراتش اسیب میبنه..یه چندنفر هم گفتن از لحاظ پزشکی روروک رد شده س.حالا هرجور خودت صلاح میدونی❤

عزیزم از وقتی بتونن بشینن