۸ پاسخ

منم کولیکز و روتفلور به پسرم میدادم دکتر گفت روزی یه بار گریپ میکسچر هم بده بهش احساس میکنم بهتر شده

عزیزم این داروها درمان کننده نیست فقط کمک به کم شدن درد میکنه.دل درد بچه ها باید سیر طبیعی خودش رو طی کنه تا خوب بشه فقط باید صبور باشید و رژیم غذایی خودتون رو رعایت کنید

کولیکز رو داخل شیر حل کنید بهش بدید
پدی لاکت داروی فوق العاده ایه.
تا پایان ۳ ماهگی دل درد هست صبور باشید.

سلام عزیز دل درد بیشتر بچه ها ازهمین موقع هاشروع میشه تا4ماهگی هم ادامه داره
دختر من فقط قطره کولیف روش اثرداره

کولیک ایز خیلی بهتر از پدی لاکت هس

سلام من قطره دایمتیکون میدم خیلی خوبه ..پسر منم خیلی دل دردی بود اما با این قطره خوب شد

هیچ جا نبرش عزیز قطره ی کولیکید بهترین دواس بگیر براش بده بهش البته خیلی غلیظه

سلام هر دو رو باهم میدادی؟