۶ پاسخ

جاش تنگ شده تکون خوردنشم سخته ولی اگه توی طول روز تکون نخورد کلا اون خطرناکه

عادیه هرچی جلو تر برع حرکات کمتر میشع اما اگه در روز هیچ حرکتی نکرد برو نوار بگیر

سلام .شماهم ماه من هستین.برا حرکت پسرمنم کمترشده.بخاطراینکه جاشون تنگ میشه.نگران نباش طبیعی

هرچی بچه بزرگ تر میشه ضربه هاش کمتر میشه چون مایع اطرافش کم میشه

مهم اینه ک تکون بخوره

عزیزم حتما جای کودکتون تنگه، دکتر به من گفت همین که حس کنید کافیه