۷ پاسخ

عزیزم منم دکترم سه بار فرستادتم تا الان سنوگرافی.ضرر داشت نمیفرستاد.نگران نباش.الان یازده هفتنه.قراره هفته دیگه ام برم غربالگری

اتفاقا دیروز برنامه طبیب شبکه ۳،
دکتر صحبت میکرد، می‌گفت سونو هیچ ضرری نداره، حتی سونوی سه بعدی هم ضرری نداره

سنوگرافی کم خطر ترین راه تشخیصی تو زنان بارداره دکترم گفته بود

بستگی ب حاملگی داره من موقع پسر اولم تا انومالی ۵ تا سونو رفتم اما موقع این بچم کمتر گاهی شرایط بچه باعث میشه دکتر بنویسه

سلام دیروز صب توبرنامه طبیب دکتره گفته سونو اصلا ضرر نداره اون اشعه اس ک برای بچه ضرر داره

عزیزم من تا سه ماهگی سه بار رفتم یه بار واسه تشکیل قلب ک تشکیل نشده بود و یه بار دیگه ک دیدم تشکیل شده یه بارم غربالگری اول ...
نگران نباش وقتی دکتر گفته یعنی احتیاج بوده

منم شنیدم خوب نی
ولی باید بریم دیگه
منم الان برم آنومالی میشه ۳بار تو ۵ماه