۳ پاسخ

دختر منم همین مشکلات رو داشت. شکمشو با روغن ماساژ بده. پاهاشو مثل رکاب زدن حرکت بده. خودتم چیز نفاخ نخور. نگران نباش عزیزم همه بچها اینطورن

اگرشیرخودتومیخوره سردی جات نخور سردی نکنه اگرم شیر خشک میخوره برایش نفاخه عوضش کن منم این مشکل رو داشتم

زور زدن بچه ها طبیعیه..همه نفخ میکنن..سعی کن خودت چیزای نفاخ نخوری و عرق نعنابخوری بعد غذاهات...
شکمش رو هم درجهت عقربه های ساعت باروغن زیتون ماساز بده..بلافاصله بعدشیرخوردن اینکارو نکنی بچه بالا میاره