۶ پاسخ

من شلیل وهلو هم دادم

سلام هندوانه و طالبی و گلابی هم میتونی بدی

من تو کتاب خوندم نون نرم کوچولو کنید طوری که تو گلوش گیر نکنه مربا خونگی کم شکر وکره بزنید بخوره پایان ده ماه اگه به پنیر حساسیت نداره میتونید پنیر و پودر گردو اونم اگه حسایت نداره. بپاشید روش بهش بدین.میوه هم مرکبات یکسالگی میشه داد .فعلا به همون موز و سیب و جیزای قبلی اکتفا کنید . مرکبات باید تست کنید ولی گفتن یکسالگی

سلام گلابی وهلوهم میتونی بدی

والا من دیگه همه ی میوه ها رو میدم بهش از کم شروع میکنم ک حساسیت نداشته باشه...
بجز میوه های ترش

عزیزم من گلابی هم میدم