۸ پاسخ

عزیزم طبعیی داروهاشو سروقت بده
غذاهای نفخ دار نخور
موقع گریه سشوار روشن کن
بغلش کن اروم بشن

عزیزم اگه دکتر گفته خب پس حتما دارو هم داده سروقت استفاده کن و سعی کن لبنیات و غذاهای نفخ دار کمتر بخوری

عزیزم شربت اینفاکول بگیر بهش بده خوب میشه

شربت کامی کام ازداروخانه بگیرعزیزم برای کولیک ودل دردعالی عزیزم بچه هاگاهی اوقات باصدای سشوارازاین قبیل اروم ترمیشن

آخی عزیزم اشکشم میاد؟ نازی
همه این مشکلاتو داشتن عزیزم زود میگذره

عززیزم ببرش دکتر دارو بهش بده ..پسر منم داره دارو داداه خیلی بهتر شده

کُما از عطاری بگیر اسیاب کن با نبات بعدش اندازه یک قاشق چای خوری توابجوش حلش کن بعدش از صافی رد کن تو شیشه کن بده بخور خیلی خوبه خیلی پسرمنم همینجوری بهش میدم عالی خودتم بعداز هرغذای چهارزیره بخور

دکتر برای پسر من قطره ایزی کول نوش ۲۰ روز استفاده کردم کلا خوب شد و یه چیزی پسر من از وقتی قطره ad که از بهداشت داده بودن رو خورد اینجوری شد کلا نمیدم دیگه از داروخانه خارجی شو گرفتم دختر دوستم هم بعد مصرف قطره adبهداشت کولیک شد