سلام مامانا واسه دل پیچه نوزاد چی خوبه

۷ پاسخ

ولی گریپ میکسچر برای نوزاد بیشتر از یه ماه تجویز میکنن زیر یه ماه قطره کولیک ایز میدن خوبه

سگا گریپ عالیه👍

دکتر ببر قطره میده..و خودت یه سره طول روز نصف قاشق ترنجبین تو یه لیوان اب جوش حل کن بخور.میتونی ب اندازه قطره چکان کامل ی بار صبح یبار شب ب بچه بدی...تخم رازیانه دم بده بخور ی سره....اینا هم نفخ دل درد ازبین میبره شکمشو باروغن زیتون یا سیادانه ماساژ بده با پارچه نخی اروم ببند

گرمیچر خوبه بهش بده

عزیزم ازکجا میدونی دل پیچه داره شاید شکمش درد میکنه

سلام گریپ میکسچر خوبه

دکتر که به من دایمیتکن داد