۵ پاسخ

در حد مصرف توی غذا نه ولی بخوای دم کنی بخوری به عنوان جوشونده اره .ولی درکل مسکن و گرمیه خوبیه مخصوصا تو این فصل

مصرف کمش عیبی نداره ولی زیادش ضرر داره

در حد ادویه غذا یا طعم دهنده چایی که گاهی مصرف بشه اشکال نداره
من توی غذاهایی که از قبل دارجین میریختم توی بارداری هم مثل قبل استفاده کردم
در هفته شاید دو یا سه بار بشه نهایتا

والا من شنيدم زياد خوب نيست ولي مي توني هفته اي يه بار يه كم بپتچي تو چاي بخوري يا تو غذا بريزي چوب دارچين و بعد در ش بياري

سلام .زیادیش آره