۱۸ پاسخ

سلام اسمه این نرم افزاره چیه ک برا بچتون گذاشتین

سلام . منم بخاطر اینکه پسرم زردی داشت و نتو بیمارستان بهش شیر خشک دادن و ما هم بعدش بهش بین شیر دادن خودم شیر خشک دادیم .کم کم شیرم کم شد و از ۴ ماهگی دیگه کلا شیر خشک خورد و منم مث شما از چاقی خودم بدم میومد .البته کلا ۷ کیلو نسبت به قبل بارداری اصافه وزن داشتم ولی الان ۴۰ روزه که از رزیم لیمومی استفاده کردم و ۴ کیلوشو کم کردم .خیلی عالیه .خیلی گرسنگی هم نداره.امتحانش کن

سلام عزیزم خوبی منم کرونا گرفتم .ولی دکتر گفت مشکل نداره دستت ضدعفونی کن بهش بده بخوره ..اتفاقا شیر مادر ایمنی بدنش می‌بره بالا

عزیزم برا مشکل وزنت بهم زنگ بزن ی اس بده بگم چیکارکنی
۰۹۲۱۱۲۷۰۹۵۱وات
۰۹۹۱۷۲۷۰۹۵۱ تماس

بزار نی نیت راه بیوفته چهار دست پا بره
انقدر بشینی پاشی عین من خود ب خود لاغر بشی

سلام خوبی گلم ایندفعه بزارمن اول شم دفعه بعدتودیگع زیادنریم جلومن حتی شده میتونم تا پنجاه هم جلوبرم چنددفعه رفتم ایندفعه من اول شم دفعه بعدتو

رو یه عدد بمون منم بیام دوتایی اول بشیم الکی نزن

سلام مامانا
علاعم بارداریتون چی بود ؟
موقع دیر کردن پریودتون که هنوز نمیدونستید باردارین یانه دردای پریود نداشتبن؟

والا چراماچاق نمیشیم..‌روز ب روز لاغرترمیشم😞

منم لیمو می گرفتم خیلی خوب بود

خانما خیلی کمر درد می کن صبح بیدار میشم

سلام خانمی منم اتفاقا تازه زایمان کرده بود کرونا گرفتم ولی دکترم گفت مشکلی نداره ماسک بزن دستاتو بشور شیرخودتو بده خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد اصلا هم نتونستم استراحت کنم چون دست تنها بودم برعکس ۱۰کیلو ورن کم کردم،🥺

سلام گلم من ۱۰۰کیلو شدم الان ۶۸ با رژیم بهاره غفاری

منم دوهفته مونده بود به زایمانم کرونا گرفتم و لی شیر خودمو دادم

سلام عزیزم خوبی میگم تو کجا تبلیغ میکنی

سلام این نرم افزار ک عکسه بچتونو کذاشتین چیه اسمش میخوام دانلود کنم

سلام بیا رو 7 بمون قرار شده همه رو 7 بمونیم همه اول بشیم

الان شیر خودت مییدی یا خشک؟