۵ پاسخ

سلام خیلی زوده برا غذا ،کسانی ک رفلاکس دارن و وزنشون کمه با دستور پزشک اونم بعد پایان چهارماهگی شروع میکنن اگ دختر وزن گرفته الکی بهش نده معدشو حساس میکنی،با قطره چکون بهش شیرخشک بده،خب وقتی شیر میدی ببین ک قورت میده یا فقط داره مک میزنه ‌خودتم سینتو فشار بده ببین شیر میاد بیرون یا ن

عزیزم مهم وزنگیری بچه ومقدارکافی دفع ادرار هست
اگه وزنش خوبه شیرتون کم نیست
شایددلش درد میکنه که زیاد شیر میخوره
بعضی بچه ها هم با مکیدن آرامش میگیرن،پستونک بهش بده

فکر کنم الان برا غذا دادن خیلی زوده خب سر شیشه شیرش رو عوض کن

نه هنوز خیلی زوده شیرخشک بده

با پزشک مشورت کنی بهتره اخه دخترتون ۳ ماه هست یکم زوده فک کنم برای غذا