۴ پاسخ

منم گرفتم اما تاثیری نداشت😔

آره عزیزم من الانم دارم استفاده میکنم بنظرم خیلی خوب بود هم‌وزنی هم قدی و اینکه واسه دندون دراوردن خیلی خوبه بچه اذیت نمیشه برا دخترم ک خیلی خوب بود.بسته ب نوع سویق ک از کجا تهیه کنی

من سویق مکمل معمولی گرفتم برای ۶ ماهه هیچ تاثیری نداشت تازه پسرم هی لاغرتر میشد مکمل مخصوص گرفتم بازم تاثیر خیلی خیلی کمی داره ..منم دیگ غذای خودمون میدم سویق کمتر استفاده میکنم براش..روی همه بچه ها تاثیر نمیزاره

سلام بله من سویق کودک استفاده کردم برا پسرم نتیجه ای نداشت الان دارم سویق سنجد استفاده می کنم امیدوارم جواب بده