۷ پاسخ

فکر کنم سرلاک توش شیر خشک داره اگر پسرتون حساسیت داره بهش ندین. دکتر به من گف سرلاک ندم پسرمن به پروتیین گاوی حساسیت داره. هر چی خودت درست کنی بهتره

سلام
عزیزم الان واسه سرلاک زوده

برای سرلاک زود نیس؟

پسرتون وزنش چقدره ؟

سلام ممنون میشم پیج اینستامو دنبال کنید🌺🙏🌺🙏کلی مامان مثل خودتون توپیجمون هستن ک لباسای بچه هاشونو میفروشن و لباس های شمارو میخرن .هرچیزی ک برای فرزنداتون کوچیک شده و یااستفاده نشده عکساشونو براتون داخل پیج با کمترین هزینه میزاریم تا بفروشید .لباسای استفاده نشدتونو تبدیل ب پول کنید✔✔💲
@ninishop_dast2هر آگهی هم استوری هم پست هزارتومن هرلباس یا اسباب بازی هرچیزی ک کوچیک شده یااستفاده نمیکنید براتون میتونم پست کنم

سرلاک زوده از شش ماه که کامل شد اول با سرلاک برنج شروع کن سبکه

سرلاك بعد از سوپه
الان زوده بهش بدي
بعدشم بايد سرلاك هاي بدون شير بهش بدي
مثل هيپ