۴ پاسخ

سلام خانمی من پسرمویکماه داشت ختنه ی حلقه ای کردم تاسه روز فقط با اب وپنبه تمیزش کردم چربش نکردم مدام هم پوشک بود باادرار خودش خوب شدبعدازیک هفته،بخاطرحلقه ۴روز ورم داشت ولی درد نداشت که ورمش خوابید الان خداروشکرادرارش راحت میاد دیگه گیرنمیکنه

عزیزم نگران نباش منم تازه ختنه کردم به روش حلقه ۲الی۳ روزبچم اذیت شد ولی الحمدالله زودخوب شد

عزیزم حتما در کنار خودت مادر و یا مادر همسرت باشن واسه کمک من به شدت میترسیدم و تا شش روز که حلقه ختنه افتادم همه کارای بچمو مامانم کرد من حتی نگاه نکردم اونجاشو

سنتی یا حلقه؟پسر من سنتی بود تو ۲۳ روزگی