۶ پاسخ

عزیزم یه کوچولوعرق نعنابااب جوسیده ولرم ویه حبه قندکوچیک قاطی کن اندازه یه قظره چکون بده به بچت اب رواتیشه سریع دل دردش اروم میشه خودتم همه چی بخوربزاربچه عادت کنه

یه هل سوراخ کن بنداز تو آب جوش یکم بعد بده بخوره رازیانه هم خودت بخوری خوبه

من دخترمو بردم دکتر و دوتا قطره داده اصلا فایده نداشت... .من هم خودم و هم به بچه ام عرق نعناع میدم.خیلی جواب داده

ای خدا خیلی بده امروز من یکم پرتقال خوردم کلی گریه میکردو زور میزد به زور شیرخورد...ولی بنظرم از هرچیزی یکم بخوریم بهتره هم مزه اشو عادت میکنن هم بدن خودمون نیاز داره.

ببرش دکتر دارو پیده من داروی کولیک میدم هر ۸ساعت ۵قطره خودت عرق نعنا بخورد با چایی نبات طبیعیه بچه ها تا ۴ماهگی دلپیچه و نفخ داره

هیچ کاریش نمیشه کرد همه بچه ها کولیک دارن تا ۳ماهگی رفع میشه دکتر به من ۲تا قطره داده ولی تاثیری نداره