۵ پاسخ

سلام عزیزم، لکه بینی صورتی و قهوه ای مشکل نداره، نباید قرمز روشن باشه و همراه با درد باشه

حتما بايد به دكترتون بگين يه سونو بدين استرس نبايد داشته باشين خود دكتر براتون شياف و اگر لازم باشه امپول تجويز ميكنن نگران نباش منم همينطور بودم

ازدکترت بپرس عزیزم ولی نگران نباش استراحت کامل کن نیاز باشه بهت شیافم میدن

لانه گزینی اوایل بارداری ن الان.اصلا نگران نباش ولی باید حتما بری دکتر بهت شیافت بده تا بدتر نشه.منم لک بینی دارم شیاف استفاده میکنم

نه نه اصلا طبیعی نیست به حرف دیگران گوش نده هفته هفت که لانه گزینی نیست الان فقط وفقط استراحت کن که بیشترنشه فردابرو دکتر باید شیاف استفاده کنی