۱۲ پاسخ

من ماهی یک بار میخورم 😋

عزیزم در حد هوست بخور
دکتر به من گفت چون نمیدونی روغنش چیه و چه مواد نگه دارنده ای داره دقیقا(چون همه موادشو نمیگن که یا مثلا تو روغن تازه چیپسو سرخ نمیکنن)، نمیدونیم که چه اثری رو جنین داره بنابراین میگیم نخوری خیلی بهتره
نمکشم مضره

هرچیزی اگر زیاد نخورید ضرر نداره

من از اول بارداری فک کنم ۳ باز یا بار خوردم. 🙃 اخه نتونستم نخورم. خوشمزس. ولی اینکه زیاد بخوری ضرر داره نه کم

منم خیلی هوس میکنم ولی دو سه بار فقط در حد ۶ ۷ تا دونه پفک خوردم🥴

منم کلاتاالان اندازه ی بسته پفک بایک بسته چیپس خوردم میگن ضرر داره منم مثله شماترسیدم شماچقدخوردی

زیاد نخوری نه حتمابچت پسره

عزیزدلم
درحد رفع هوس مشکلی نیست
نوش جااانت😉

سلام منکه میخورم

بخور عزیزم.
همه چی بخور کمش ضرر نداره خیالت راحت.
مگه چقدر تو یه بسته اس.
اونو میگن مضر ک هر روز هر روز بخوره.

هر چیزی زیادش بده، در حد چند تا دونه و هوسونه بخور من که میخورم

نه بخور کم بخور عزیزم