۸ پاسخ

خالی..‌‌...فقط ابمیوه بردار با خودت

کمر درد دل درد کمکم شروع میشه

به من منشی دکتر زنگ زد گفت مثانه پرباشه

باید پر باشه چون من دیروز رفتم مثانم خالی بود گفت برو کمپود آناناس بخور هم پر شه هم بچه تکون بخوره

مثانه باید خالی باشه معده پر باشه، قبلش چیز شیرین بخور ک بچه تکون بخوره وقتیم میخوای بری داخل ی شکلات بذار تو دهنت تا بچه کاملا بچرخه

خالی احتیاج نیست پر باشه من برا آن تی رفتنم تازه گفت باید بری خالی کنی مثانتو

عزیزم بستگی به پزشک سونو داره من هر دوتا سونو پزشکم گفت باید مثانه پر باشه

سلام خالی باشه