۹ پاسخ

سلام ختنه پسرم با بخیه بود ،خیلی خوب بود گریه هم نکرد ،قبل رفتن بهش استامینوفن دادم ،سه روزه هم خوب شد و بخیه اش افتاد

من پسر اولم ختنه به روش بخیه بود خیلی خوب بود اصلا اذیت نشد خیلی زود هم خوب شد

میگن حلقه خیلی راحت تره،من بخیه رو ندیدم براپسرم روش حلقه ختنه کردیم خیلی راضی ام

بخیه خیلی درد میکشه. پشیمون میشی. حلقه بنداز راحترره. دردش فقط چند ساعت اوله. اگه حلقه بد بود انقدر طرفدار نداشت همون بخیه رو ادامه میدادن.

حلقه بهتره که بخیه سخته

چرا بخیه حلقه راحت تره بچه نوزاد گناه داره نمیتونی پاهاشو کنترل کنی میخوره بهش بخیه باید بالا سرش بیدار بمونی پوشک نبندی من پسرم حلقه انداختیم راحت بی درد بی دردسر گناه داره بخدا بخیه واسه قدیم بود بچه ها بزرگ بودن بخیه میزدن و دامن نه الان و تو این سن بازم بیشتر فکر کنید

ما که رفتیم اونجا یه لیست دادن هپونا رو خریدیم.
پسرم هم فقط موقع زدن امپول بی حسی اذیت شد و گریه کرد.بعدش دیگه خوب بود.

.

اینارو بخون.