۷ پاسخ

منم فرستادم عزیزم انشالا خودت ونینی صحیح وسالم باشین

انشالله به سلامتی دل خوش بر میگردی از سو نو استرس نداشته باش خدا مواظب همه تو دل یا هست انشالله همه به سلامتی فارغ شیم 😍

من فرستادم برات انشالا سونوتون عالی باشه ونی نی تون صحیح وسالم توکل به خدا

فرستادم گلم، استرس نداشته باش انشالله ک با خبرهای خوب میای گلی

سلام عزیزم منم فرستادم منم دوروز دیگه سنوی انومالی دارم ایشلا همه نینیارو سلامت ومادرارو خوشحال کنه

سلام نگران نباش عزیزم همه چیز عالی پیش میره😍

استرس نداشته باش عزیزم میری شیطونیاشو میبینی تو سونوگرافی کیف میکنی.....