۴ پاسخ

الان دکترها بری برای سرماخوردگی شربت کودکان میده به دخترم از ۷ ماهگی که سرماخورد دکتر داد

کی گفته نمیشه داد زیر یک سال.من خالم مامائه تو بهداشت و شوهر خالم پزشک اطفاله.هزار بار مشکل پیش اومده زنگشون زدم راهنماییم کردن.عزیزم شربت سرماخوردگی کودکان روزی دو بار هر بار تا دو سیسی مشکلی نداره.اکه آبریزش بینی هم داشت و علایم خس خس کیپ شدن بینی و سرفه های خشک شربت سیتریزین روزانه فقط یک سی سی.البته همه این موارد با اینکه عوارضی خاصی ندارن.ولی هر چیزی که اولین بار به کودک داده میشه حتما روز ترجیحا صبح داده بشه و مقدار دوز کمتر از اعلام شده که اگر به بچه نساخت علایم بچه رو سریع تشخیص بدین و سریعا به دکتر مراجعه کنین.اینو کلی گفتم.چه غذا چه دارو همیشه جدید بود صبح بدین بچه چهار چشمی هم مواظب باشین اگه حساسیت شدید یه وقت داشته باشه سریع بفهمین.شب خیلی بده

سلام زیر یکسال فقط قطره

نه عزیزم به بچه زیر یک سال پزشک هم داروی سرماخوردگی نمی ده سیب اب پز کن بخوره و شیردهی رو هم بیشتر کن