قابل توجه اونایی که درحال اقدام هستند این مقاله رو بخونید شاید کمکی باشه
اگر قصد بارداری دارید بخونید


زمان ساخته شدن اسپرم در بدن مرد 74-69 روز است پس براي بدست آوردن جنسيت دلخواه از طريق تغذيه از ٧٥روز قبل اقدام كنيد.


زمان ذخيره سازی اسپرم در بدن مرد با حفظ قابليت باروری 7-5 روز است( پس حداقل در هفته دوبار نزديكي داشته باشيد)

حداكثر زمان زنده ماندن اسپرم درواژن زن 3 تا 5 روز است (يعني ممكنه پنج روز قبل تخمك گذاري نزديكي داشته باشيد و باردار بشيد)


زمان رسيدن اولين اسپرم به رحم بعد از نزديكی 90 ثانيه است (نياز نيست نيم ساعت دراز بكشيد تا برسه اسپرم خودش و ميرسونه)

زمان رسيدن اولين اسپرم به لوله های زن(لوله فالوپ) بعد از نزديكی 5 دقيقه است.

زمان زنده ماندن تخمك 48-25 ساعت است.
بهترين زمان نزديكي برای بارداری 3 تا 4 روز قبل تا 2 روز بعد از #تخمك_گذاری است .
هروز اجتناب از نزديكی 0.4 سی سی به حجم مايع منی و 10 تا 15 ميليون به تعداد اسپرمها اضافه میشه!

۴ پاسخ

مامان ساحل بانو میتونید برای کسایی کهیشناسین اقدامی هستند بفرستین شاید براشون مفید باشه

شماهم میتونی برای کسایی که قصد اقدام دارن ومیشناسینشون بفرستین عزیزم بعدم اطلاعات عمومیت میره بال اگه دومی رو خاستی دیگه میدونی چی کار کنی

مفید بود من خوندم اما اقدام نیستم 🫣 تا چندسال دیگه اما واقعا مفید بود

چرا من ک اقدام نیستم قصد دومی ندارم نشستم با دقت خوندم:////

سوال های مرتبط

مامان رقیه زهرا مامان رقیه زهرا ۸ ماهگی
‍ #تغذیه_کمکی❤

🍲نحوه شروع غذای کمکی🍡🍭🍨🍜

1⃣. ( هفته اول ماه هفتم)

شروع غذای کمکی با #فِرِنی آرد برنج است که با یک قاشق مرباخوری یک‌بار در روز (ظهر) شروع شده و کم‌کم به مقدار و دفعات آن اضافه می‌شود، به‌طوری‌که روز دوم به دو قاشق مرباخوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری، روز چهارم، چهار قاشق (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار یک قاشق)، روز پنجم 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار دو قاشق) و روز ششم و هفتم حداکثر به 12 قاشق مرباخوری می‌رسد.

📝نکته: غذای کمکی حتماً بعد از شیر مادر داده شود.

2⃣. ( هفته دوم ماه هفتم)
در این هفته می‌توان #حریره بادام را به تغدیه کودک اضافه کرد. شروع آن مانند #فرنی از یک تا دو قاشق مرباخوری در روز تا روز ششم و هفتم، حداکثر به 12 قاشق برسد. فراموش نشود که در این هفته به‌جای فرنی، حریره بادام جایگزین می‌شود.

3⃣. (هفته سوم ماه هفتم)
در این هفته، پوره #سبزی‌ها مانند #سیب‌زمینی و #هویج داده می‌شود.

4⃣. ( هفته چهارم ماه هفتم)
می‌توان سوپ #گوشت را به برنامه کودک وارد کرد. سوپ گوشت در سه تا چهار نوبت در روز بعد از اینکه کودک شیر مادر خورد، به او داده می‌شود. تا پایان ماه هفتم غذاهای کمکی، یکی یکی داده می‌شود و از ماه هشتم می‌توانیم ترکیبی از غذاهای کمکی را در برنامه غذایی کودک وارد کرد.
مامان نینا مامان نینا ۹ ماهگی