۳۵ پاسخ

من خودم ندادم و نمیدم چون میترسم روده هاش به مشگل بخورن اما خوار شوهرم بچه اش الان ۷ ماه هست و از دو ماهگی بهش اب و چای فرنی حریر بادوم و از غذاهایی که خودش میخورد مثل اب کله پاچه یا ابگوشت میداد الان بچه مثل بچه یک ماه هست و راه میره و تپل هم هست مشگلی هم نداره اما نباید این کارو کرد بچه باید درست و اصولی از بدو تولد بزرگ بشه الان متوجه نمیشه اما خدایی نکرده در آینده شاید بچه گوارشش به مشگل بخوره

سلام من وقتی چهار ماهش تموم شد شروع کردم نه مشکلی پیش نیومد ولی باید دقت کنی از مقدار خیلی کم شروع کنی در عرض یک. ماه نیم یه وعده رو کردم سه وعده از دو سه قاشق مربا خوری شروع کردم تا دوازده قاشق الانم اشتهاش خوبه

سلام من از ۵ماهگی شروع کردم وزن دخترم پایین بود دکترگفت شروع کن اگه وزنش خوبه زودشروع نکن

من بخاطر اینکه باید میرفتم سر کار از ۳ماه و نیم شروع کردم. حریره دادم خیلی کم و الانم فرنی میدم. شبر خشکم صبحها که نیستم میخوره ولی از ظهر به بعد شیر خودم. دختر من از ۳ ماه وقتی ما غذا میخوردیم نگامون میکرد و آب دهنش راه میفتاد 😂😂😂 الانم خداروشکر خوب میخوره و مشکلی نداره

من پنج ماه تموم شد وارد شش شدم شروع کردم الان ۲۰ روزه شروع کردم خوب پیش رفتم
وزن پسرم کم بود از ۴ ماه هم میتونستم شروع کنم

من ازچهار ماهگی با مقدار کم شروع کردم یواش یولش بیشترش کردم...هفته اول فرنی ازهفته دوم سرلاک شیربرنج یکهفته بعد حریره بادوام ی هفته بعد سوپ دادم بهش. ..الانم پوره سیب و موز میدم بهش..هیچ مشکلی ام نداره...چون دکترش گفت شروع کنم...پسر من تقریبا میخوره ازهمشون

قبل از شش ماهگي موردي نداره به شرطي كه وزن بچه به دوبرابر وزن تولد و حتي بيشتر رسيده باشه
من با كارشناس شيردهي مشورت كردم بهم گفتن

معمولااگه بچه هاشیرمادریاشیرخشک سیرشون کنه روند رشدشون خوب باشه ازپایان6 ماهگی بایدشروع کردمن چون پسرم4ماهگیوزنش ایتپ کرداز5 ماه شروع کردم لعاب برنج بعدم فرنی وحریره رقیق

از ۴ ماه و ۱۶ روز آرد برنج دادم امروز ۵ ماهشه چیزی اضافه نکردم نه هیچیشم نشده

من از ۵ ماهگی با حریره بادام شروع کردم . صب و عصر . روز اول یک قاشق و هر روز یه قاشق اضافه کردم تا به یه نعلبکی که رسید فرنی بهش دادم.

بنظرمن از6ماهگی شروع کنی بهتره نبایدزودبهش غذابدی چون بچه ب غذابیافته لاغرمیشه

از ٧ ماهگي با مشورت پزشك بهترين زمان براي شروع كردن غذاي كمكي است

سلام.من از ۴ ماه و خورده ای شروع کردم .هیچ مشکلیم نداره .همه چیم میخوره .زیاد حساس نباش .فقط باید مراقب باشی چیزایه آلرژی اور ندی بهش .توت فرنگی ،کیوی،خربزه،طالبی،فلفل😉

سلام عزیزم,من الان یک ماهه ک برای درسا شروع کردم,نترس انشاالله ک چیزی نمیشه ازکم شروع کن تا بچه بتونه هضمش کنه و ناراحت نشه,دخترمنم بس ک بد شیرمیخوره مجبورشدم بنا ب گفته دکتر زود شروع کنم,الانم بد غذاکمکیشو میخوره

من هردوتا پسرمو از ۴ماهگی شروع کردم به غذا دادن نه تنها مشکلی پیش نیومده وزن و خوابش هم عالی شده حتی رفلاکسش برطرف شده😁

سلام منم از چخارماهگی شروع کردم ولی خیلی کم کم بهش میدادم مثلا از ی قاشق مربا خوری شروع کردم

من از پنج ماهگی شروع کردم فرنی سرلاک حریره بادام دادم نه خداروشکرخوبه

گلم به نظرم اگه وزن گیری بچه خوبه تا شش ماه کامل نشده نباید غذا داد اولن که شاید رودهای بچه امادگی نداشته باشه به هم بخوره دوما سری که درد نمیکنه واسه چی دستمال ببندیم بچه که کمکی براش شروع میکنی باید مرتب براش بپزی کار ادم چند برابر میشه پس بهتره تا زمانی که وزنگیری داره شروع به کمکی نکنیم

سلام راستش من از دوماهگی شروع کردم هم براپسرم هم دخترم هیچ کارشم نشددخترم هم خوب وزن گرفته هم غذاخورشده

من از 5.5 شروع کردم، اما فقط شیره بادام میدادم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد. از پزشک پرسیدیم چون به شدت به سمت سفره واکنش داد، گفتند که ایرادی نداره و طبق دستور تغذیه بهداشت شروع کنید

از اواخر ۶ ماه بهتره شروع بشه زودتر ندی بهتره مشکل گوارشی بوجود میاد

منم از 4ماهگی شروع کردم با حریره بادام .مشکلی ندارم البته از نصف بادام شروع کردم

نده زودترعزیزم من دادم وزن گیری بچه کند شد پیش دوتادکتر سرشناس رفتم هردو گفتن نباید میدادی پایان ۶ ماه شروع کن

من از چهار و نیم ماهگی اب مرغ و چیزای ابکی سر سفره رو به دهنش میزدم تا فقط مزه شو بچشه ن اینکه کامل بدم.ولی این باعث شد پسرم الان فقط غذای سفره رو میخوره و غذاهایی ک براش مخصوص درست میکنم علاقه نداره

سلام چراقانون رورعایت نمیکنین هرچیزی قانونی داره اگه شیش ماه به بعدبایدشروع کنی ب غذای کمکی حتماولیلی داره دیگه جرازدوترشروع کنی دوست داری دراینده خدایی نکرده برای فرزندت مشکلی پیش بیاد؟دوباره طاقتشوداری اخه گلم این چه کاریه اخه نکن خواهشا

سلام من برای پسر بزرگم دو ماهگی غذا دارم دوبار کارش به بستر کردن افتاد عفونت کرده بود بدنش آفت کرد ولی برای بچه دومم از شش ماه به بعد غذا شروع میکنم نکنید زود غذا ندید به بچتون

سلام من از پایان 5 ماهگی با مشورت پزشک سرلاک برنج دادم از اواسط 6 ماهگی هم 3 حلقه موز با شیر خودم دادم خداروشکر مشکلی نداره

من پنج ماهش كه تمام شد شروع كردم،خدارو شكر فعلا فرنى ميدم بهش كه هم دوست داشته هم مشكلى نبود

از زمانیکه بچه وزنش به دوبرابر وزن تولد برسه که میشه بین چهار تا شش ماهگی

پن تازه میخوام شروع کنم نمیتونم راهنمایی کنم چون واقعا خودمم درگیرم

دختر عموی من از چهار ماهگی شروع کرد الان بچش مشکل پبدا کرده دکترش گفته واسه اینه که زود غذا خور شده سوخته .با پزشک متخصص مشورت کن

نه مشکلی نداشت پسرم من همچیز مخورد

دختر من رفت تو 6 ماه شروع کردم خداروشکر اذیت نکرد گرسنه باشه میخوره ولی نباشه پس میزنه اولش رقیق درست کن بعد کم کم غلیظش کن عزیزم

از ۴ ماهگی شروع میکنیم به سرلاک البته روزی دو قاشق یا کمتر دکتر دخترم میگفت هر چی دیرتر شروع کنند به غذا خوردن بهتره نمیدونم شاید بخاطراینکه میگفت غذاهای سالمی نمیخوریم ماکلا

سلام عزیزم. من همون اوایل 5ماهوی شروع کردم بهش سرلاک دادم