سلام دوستان بهترین زمان برای ختنه کیه؟

۵ پاسخ

معمولا میگن هفت روزگی بهترین موقعیت برای ختنه کردن هستش هرچی زودترختنه بکنین بهتره زودترخوب میشه من پسرم روچهل روزه که بودختنه کردم فقط شب اول گریه کردبعددیگه اذیت نکرد تایه هفته بعدهم خوب شد

زیر سه ماه خیلی خوبه

سلام هرچی زودتر بهتر... تا وقتی رگاب عصبش کامل تشکیل نشده ختنش کن حضرت علی میگه 7 روزگی بچه رو ختنه کنید تازه خیلیم ثواب داره بچه کمتر اذیت میشن گوشتشم زود جوش میخوره

بنظر من زیر 40 روز. من پسرم 14روزه ختنه کردم زودم خوب شد

علیک سلام گلم سعی کن الان که کوچک هست ختنه اش کن کمتر اذیت میشه پسر من دوازده روزش بود ختنه اش کرد ماشاالله اصلن اذیت نشد