۶ پاسخ

سلام عزیزم. من دارم. و از ماه اول هم داشتم. نان جو بخور. بدترین چیز به نظرم نان لواش بود. من یک چهارم قرص گلی بنکلامید ظهر و شب میخورم خوب مواد قندی و شیرینی و شکر هم نمی‌خورم. قندم کاملا کنترل شده.

منم دیابت بارداری داشتم ناشتا ۹۷ بودم یا ۱۰۵ ولی رفتم پیش دکتر غدد رژیمو رعایت کردم بازم بالا میرفت انسولین زدم بعد دوباره آز یه ساعت بعد صبحانه نهر شام و ناشتا دادم اوکی بود قندم ۸۶ ناشتام شده بود بعد بارداری اوکی میشه بدن نمیتونه برای ۲نفر انسولین تولید کنه من کلا قند و شیرینی جات نمیخوردم بدم میومد ولی قندم بالا بود

گردو هم خیلی خوبه قندو تنظیم میکنه با بادوم درختی سیبم خوبه

بستگی به سطح قند ناشتا و بعد از غذا داره اگه قند ناشتا بین ۹۵ تا ۱۰۵ باشه اول رژیم رو امتحان میکنن بعد انسولین واگر از اول بالای ۱۰۵ باشه از انسولین شروع میکنن

نگران نباش منم مثل تو هستم و انسولین میزنم با اینک قند خونم اکی شده ولی دکتر گفته بزنم و هیچ مشکلی نداره

سلام عزیز جان منم مثل شما دچار دیابت شدم امیدوارم آزمایش دومم خوب باشه