۱۲ پاسخ

دخترتون خیلی مامانشو دوست داره که تو حموم گریه نمیکنه!!!
منم دخترم الان یک ماهشه تو حموم خیلی آرومه. برعکس پسرم که به محض ریختن آب رو بدنش شروع میکرد به گریه های شدید!!!

سلام طبیعی.بنطرم چون ۹ ماه داخل کیسه ابی بودن ک ابش گرم بوده.پسرمم همین طوری بود الان ک حموم میبرمش ی خورده گریه میکنه

اره عزیزم.دلت میخاد گریه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دختر منم اوایل گریه نمیکرد الان ک میبرمش میخوام بشورمش گریه میکنه و میگه فقط بازی کنم خخخ

اره بابا بچه منم فقط نگامون میکنه دریغ از ی زره گریه

عزیزکم😍
آره طبیعیه خب بعضی بچه ها آب بازی دوس دارن بعضیا نه دختر منم همینجور بود خداراشکر الانم عاشق آب بازیه

دختر منم آرومه از رو خاطر جمعی میشورمش الان که پنچ ماهشه وقتی حموم می‌بردم ابتقد عاشق آبه که میخواد بره سمت آب ها خیلی‌ باید مواظب باشم از دستم در نره تو حموم ماشاالله اینقد میخنده که خودم کیف میکنم. اینم. عکسش ماله چند روز پیش بود تو بغل عزیز جونش بود

آره طبیعیه عزیزم

آره عزیزم بعضی هاا دوس دارن حمومو

اینکه عالیه دختر منم همینجوریه اب خیلی دوست داره موقع شستشو هم اصلا صداش درتمیاد

منم پسرم موقع حمام ارومه

اره طبیعیه پسرمنم ساکته اخراشم یهوخوابش میبره😂😂