۵ پاسخ

معمولادوسه ماه اول داری تابدنت عادت کنه

سلام عزیزم اون بستگی به شماداره توهربدن یه طور جواب نمیده زنعموم گذاشته بود خیلی لکه بینی داشت وپشت همین باردارشد خیلی مراقب باش به نظرم طبیعی جلوگیری کن ایناچیه خودتواذیت میکنی مسلما ضررداره اونم یه چیزیه که تورحم بمونه از چیزای دیگه استفاده کن

لکه بینی مشکل نداره تا جا بیفته تو بدت ۲ یا۳ ماه طول میکشه ولی بعدش عالیه عالی

سلام واسه بعضی ها اره ، بعضی ها هم نه ، نترس حامله هم نمیشی

به نظر من هم طبیعی جلوگیری کردن خیلی بهتر از این روش های مدل به مدل هست.من ۷سال ازدواج کردم یکبار هم قرص یا روش دیگه ای جز طبیعی انجامم ندادم.خیلی هم راحت موقعی هم ک خودم خواستم باردار شدم