۹ پاسخ

من پسرم وقتی هفت روزش بود ختنه کردم دوساعت اذیت شد فرداش هم دیگه خوب شده بود جاش هر چه کوچک تر باشن زودتر خوب میشن و زمان کمتری میبره که خوب بشن

علیک سلام گلم هر چه بچه کوچیک تر باشه کمتر اذیت میشه سعی کن الان کوچک هست ختنه اش کن

تا قبل از پایان دو ماهگی بهترین زمانه. هم زود ترمیم هم زمان بیشتری خواب هست و کمتر متوجه میشه

به نظر من هر چه زودتر بهتر من پسرم و ۱ روزگی ختنه کردم و خیلی راصیم

سلام.دوماهگی بهترین زمانه،دکتراهم میگن اگه بچه مشکلی درادرارش نداره زیرچهل روزاصلاختنه نکنین

من که ۴۲ روزه بود ختنه ش کردیم تا تو خونه هم اولین جیششو کرد و دردش تموم شد فقط باید مراقبت کنی تا حلقه ش بیوفته که زحمت اونم مامانم کشید

سلام من ک پسرمو19روزش بود ختنه کردم

هرچه زودتر بهتر.ده روزگی خیلی خوبه.من ۳۰روزش بود انجام دادم چون اولش درگیر زردی بود.کلا هوشیاریشون اوایل کمتره درد کمتر میکشن

هر چی کوچیک تر باشه بهتره کم تر اذیت میشه