مواد غذایی نفاخ که مادرانی که بچه هاشون کولیک دارن نباید استفاده کنند؛؛:؛

مواد غذايي نفاخ:

موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصا در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند .خیار نفاخ است ، چون سریعا در معده فاسد می شود .مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می شود .انار برای كسانیكه دچار نفخ معده هستند ، ضرر دارد .زردآلو به طور كلی دیرهضم و نفاخ است و علاج نفخ آن ، خوردن هسته زرد آلوی شیرین می باشد .تمام حبوبات نفاخ هستند . حبوبات را دو تا سه ساعت قبل از مصرف خیس کرده و آب آن را دور ریخته و سپس بپزید.تخم مرغ بدلیل گوگرد موجود ، ایجاد نفخ در شكم می كنند .پسته خصوصاً پسته خام ، نفاخ است .شاه توت نفاخ است .گیلاس طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود .مصرف زیاد خربزه باعث نفخ می شود .زرشك نفاخ است .شیر نفاخ است . شیر را اگر با کمی عسل میل کنید نفخ آن از بین می رود.پوست انگور دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .زیاده روی در مصرف انجیر تولید نفخ شكم و اسهال كرده و برای چشم نیز مضر است .مصرف زیاد خاكشیر ، ممكن است سبب افزایش موقتی نفخ شكم شود .زیاده روی در خوردن فندق ، ایجاد نفخ و گاز شكم می كند .كشك نفاخ است .تره ، ترب و پیاز ، نفاخ هستند .كاهو دارای مقدر زیادی الیاف است كه تولید گاز و نفخ در معده می كند .زیاده روی در مصرف كلم موجب ایجاد نفخ و افزایش فشار خون می شود .

۵ پاسخ

مامان بزرگ من میگن قدیما زنی که زایمان میکرد تا40روزگی همه چی بهش میدادن میخورد که بچه عادت کنه منم همین کارو کردم وفتی غذای نفاخ میخورم بعدش 4زیره و عرق نعنا میخورم خداروشکر دخترمم عادت کرده زود دل درد نمیشه

پس جی بخوریم من که ازبس هیچی نمیخورم همش ضعف دارم

اینا برای نفخ خوب نیست خوردنسون بقیه خوردنی ها هم برا کولیک فقط نون که فعلا گفتن نخوریم. خداروشکر
😁😁😁😁😂

یعنی تا کی نباید بخوریم؟

همه ی این مواد را یادداشت کنید سعی کنید نخورید اگرمدخوردید پشتش یه ضد نفخ بخورید