۳ پاسخ

گلم درد و سوزش طبعیه تو این هفته های اخر باید تحمل کنی دکتر بری بهتره دارو میده اما خیلی مواقع دارو اثر گذار نیست باید بسازی چون خودم از ماه اول تا الان بزرگترین مشکلم معده ام بود و سعی کردم بسازم یعنی بدونم چی بهم میسازه چی نه و ب این شکل بوده

باید زیر نظر دکتر دارو بخوری معمولا رانیتیدین میدن از مصرف دارو گیاهی در بارداری باید پرهیز کرد چون هورمونها تغییر کردن ممکنه عوارض داشته باشن

سوزش معده در بارداری طبیعی است چون بچه بزرگ میشود وشکمت می اید بالا واین فشار باعث میشود واسید معدات هم زیاد میشود وزود خوب شوی عسل بخور ووعده های غذایت را بیشتر کن