۸ پاسخ

سونوی انومالی کل اعضای بدنشو نگاه میکنه کامل‌شده و اینا بهتره اگه میتونی بری اون ان تی فقط تیغه بینی و اب پشت گردن رو نگاه میکنه که در درصد ابتلا به سندرم‌داون موثره بقیه اختلالات توی سونوی انومالی هستش

سونوی انومالی مهمترین سونو هست .سونو انومالی دور از جون نواقص جنین رو نشون میده ک برای همه واقعا لازمه.حتما انجام بده

سلام عزیزم مواردی که تو هر سونو بررسی میشه با اون یکی فرق داره ،سونو انومالی رو حتما برو ،ازمایش غربالگری مرحله دوم رو فقط وقتی مشکلی تو اولی نبوده یا سل فری دی ان ای داده باشی دیگه نمیخواد ،

آزمایش ژنتیک چقد شد من ندادم این ازمایشو؟؟

من که ندادم دکتر گف اگ nt و غربالگری مشکلی نداشت میتونی ندی

سلام عزیزم، سونوگرافی NT برای تشخیص اختلالات کروموزومی هست یا به عبارتی برای تشخیص عقب ماندگی ذهنی است که حتما خداروشکر با آزمایش ژنتیک که دادید، مشکلی نبوده
اما سونوگرافی آنومالی برای تشخیص اختلالات جسمی و فیزیکیِ جنین هست که انشالله همه چی خوب خواهد بود.یعنی اینکه هر دو سونوگرافی لازمه.

سلام عزیزم، ازدواج تون فامیلی هستش

سلام عزیزم سونو آنومالی با ان تی فرق داره آنومال برای سالم بودن دست و پا و معده و اندازه دست و پا و سر و وضعیت کلی نوزاد هست باید بری گلم.ان تی برای سندروم دان هست عزیز