۱۳ پاسخ

عزیزم نگران نباش این امری عادیه بالاخره هر کاری کنی دست خودت نیست وقتی فشار میاد زور میزنی با این انصاف که جیزی نخوری دوساعت قبل زایمان میوه یا مایعات بیشتر بخور چیزی نمیشه

سلام عزیزم
سعی کن ازشب قبل زایمان غذاهای مث سوپ بخوری
غذاهای مقوی بخور تا موقع زایمان انرژی داشته باشی
روزش هم غذا کم بخور بیشترمایعات بخور

نگران نباش..عزیزم.تا وقتی ک مدفوع نکنی تو زایمان طبیعی بچه نمیاد اینو پرستارا گفتن.بلاخره مجبوریم.دیگه..😐😐😐

برای من که اصلا اتفاق نیفتاد حتی برام سوند گذشتن که ادارم تخلیه بشه شبش کلی پیتزا و تنقلات خورده بودم

برا زایمان من ماماها میگفتن جوری زور بزن ک مدفوع کنی. تا مدفوع نکنی بچه نمیاد.
منم حسابی زور زدم براشون 😂😂😂😂😂

نگران نباش وقتی بهت فشارمیادو زور میزنی ناخوداگاه پیش میاد.میتونی ازشب قبلش غذای سبک بخوری

سلام اختیار چیو از دست بدی؟

من اختیارمو از دست ندادم فقط برای به دنیا اومدن بچه باید زور بزنی و به خودت فشار بیاری که بیرون بیاد خود به خود دسشویی میکنی به خودت فقط باید راحت باشی چون اگه خجالت بکشی و جلوی خودتو بگیری نمیتونی زایمان کنی من اینو هیچکس بهم نگفته بود خوب شد توی ی کتاب خوندم که باعث شد بچه راحتتر دنیا بیاد خداروشکر

قبلش تنقیه ت میکنن عزیزم ، ولی سعی کن از وقتی علايم زایمان رو داری چیزی نخوری جز مایعات....

اصلا نگران نباش وقتی زور بزنی دست خودت نیست و بیشتر حسش بهت دست میده شاید کاری نکنی ولی چون زور میزنی فک میکنی داری اون کار میکنی بعدشم اونقد دیدن اینجوری براشون عادیه دیگه

باید این کارو کنی. خودش بهت میگه

به منم گفتن باید دست شویی کنی

قبلش روغن کرچک یا زیتون بخور که خالی شده باشی درهرصورت احتمالش هست اونوقتم اصلا حالیت نیست