سلام دوستان درمان رفلاکس چیه

۳ پاسخ

تشک بچه رو جوری تنظیم کن که زاویه دار باشه..بعد از شیر دادن حتما عاروقش و بگیر و ۲۰ دقیقه نخوابونش و عمودی نگهش دار...
اگر شیرخشک میخوره شیرمخصوص بگیر واسش...
دکتر به پسرم امپرازول و پدی لاکت داد که من نتیجه گرفتم..میگن رانیتیدین هم خیلی خوبه برای رفلاکس...

عزیزم بچه ها تا 6 ماهگی الی یکسالگی ممکن طول بکشه تا رفلاکسشون خوب بشه و اینکه خود مادر باید یه سری پرهیزات غذایی داشته باشه در کنار شیر مادر شیر کمکی استفاده بشه حتی بعضی از پزشک های اطفال میگن غذای کمکی از آخر 5 ماهگی شروع بشه اطلاعات کامل رو باید از پزشک کوچولو بپرسید قشنگ راهنمایی میکنه

راستی اگر درمان های خونگی هم انجام میدی یک قاشق مرباخوری رازیانه رو توی استکان اب جوش بریز و بعد از نیم ساعت روزی دو بار ب اندازه نصف قاشق چایی خوری به نی نی بده..تا دو سه روز