۵ پاسخ

بدن بچه رو با کاسنی ولرم و پنبه روزی 4 بار بشور و تند تند بهش شیر بده یه مهتابی نور سفید هم بالای سرش روشن بذار خودت هم ترنجبین بخور و یه قاشق مربا خوری به بچه هم بده من یه ذره زردی داشت همه این کارا رو کردم 7 روزش بود کامل خوب شد

عرق کاسنی وترنجبین خوبه خودت بخور ترنجبین و به بچتم میتونی بدی برای زردی خوبه

گلم اگه زردیش بالاست شیرتو سه روز نده من اطرافیانم این کارو دکتر گفت کردن

اصلا تا حالا نشنیدم این حرفو.عرق کاسنی رو شنیدم میگن بمالی صورتش خوبه

نه زردی داشته باشه زعفرون خوب نیس تا میتونی شیرخشک بده ادرار کنه زردیش بیاد بیرون شیرخودتو کمتر بده تا دو سه روز تا زردیش رفع بشع