مامان کیان مامان کیان ۶ ماهگی
عوارض مصرف بیش از نیاز داروهای ضد رفلاکس:
❌️کاهش جذب کلسیم شیر
❌️کمبود منیزیم
❌️کمبود ویتامین B12
❌️افزایش عفونت های گوارشی
❌️افزایش اگزما

بهترین راه کنترل رفلاکس
♦️ رعایت رژیم غذایی مادر و کودک
♦️ آروغ گرفتن نوزاد به روی شکم
♦️افزایش تعداد دفعات و کاهش حجم غذاها
♦️مصرف مکمل پروبیوتیک مناسب با نیاز نوزاد
♦️استفاده از داروهای ضد نفخ
♦️استفاده از غذاهای پر مایه یا غلیظ کننده شیر به توصیه یک متخصص تغذیه می‌باشد.

🔮امپرازول اسیدیته معده را کاهش می‌دهد، نه تعداد دفعات رفلاکس را.
به علاوه، محتویات معده نوزادان شیرخواره در طول بخش بیشتری از روز، غیر اسیدی است.
📌امپرازول برای درمان علائم کج خلقی موثر نمی‌باشد.
📌📌 مادران مطمئن باشند که این وضعیت در اغلب موارد، خود به خود و بدون دارو حل میشود، معمولا زمانی که کودکان شروع به ایستادن کرده یا غذاخور می‌شوند. پس لطفا اصرار به مصرف دارو برای نوزاد نداشته باشید.

👩‍⚕ @midwifemahbob 🌱