۹ پاسخ

به طور کلی سویق کودک چاق کننده است؛ زیرا یک ترکیب غذایی بسیار پرانرژی است و کالری بالایی دارد. بنابراین می‌تواند به وزن گیری نوزاد کمک کند. به عنوان مثال سویق گندم و جو برای رشد قد و وزن کودکان بالای 8 ماه فوق العاده است. یک سویق چاق کننده دیگر سویق برنج است که در درمان اسهال کودکان نیز موثر است. از خواص سویق سنجد برای رشد قد کودکان و پیشگیری از پوکی استخوان نیز نباید غافل شد.

کودکانی که وزن گیری مناسبی ندارند، بهتر است از سویق کامل استفاده کنند که ترکیبی از سویق گندم، جو، سنجد، سیب، برنج، عدس و نخود است. درواقع کاملترین و بهترین سویق کودک نوع کامل آن است که از بعد از 9ماهگی قابل استفاده است. با این وجود باید مراقب مقدار مصرف سویق کودک باشید زیرا ممکن است باعث اضافه‌وزن کودکتان نیز بشود. بنابراین استفاده از آن در همه افراد چه کودک و چه بزرگ‌سال، باید به‌صورت کنترل‌شده باشد. مثلاً در شیرخواران شش تا دوازده ماه روزانه نصف قاشق غذاخوری همراه با شیر توصیه  می‌شود. طرز تهیه سویق کودک و اینکه سویق کودک را از کجا بخریم را مطالعه کنید.

سویق گندم و برنج و سویق کودک

میگن میشه سویق رو خونه هم درست کرد.منتها من بلد نیستم.
ولی شنیدم سویق کودک و سنجد واسه وزنگیری خوبه

سویق کودک که ترکیبی از سویق گندم و جو و سنجد هست

سلام مامانا من دخترم رفلاکس داره پنج ماهشه وزنش خیلی کمه.. سویق برنج خوبه به نظرتون بهش بدم

سویق کودک
سویق عدس و.....

سلام سویق عالیه
از پیج آرسام یا پیج سویق میتونید بهترین سویق هارو سفارش بدید
عالییییییییه

سلام از سویق استفاده کردی؟نتیجه هم گرفتی؟دخترمنم لاغره میخام براش بگیرم

سلام عزیزم سویق گندم چاق کننده است اما برای کودک سویق کودک بدید که همه خواص رو داراست.🌹