مامان Luna🪽🌙 مامان Luna🪽🌙 ۸ ماهگی
لونا مرحله دوم پسرفت خواب رو داره الان
پسرفت خواب ۶ ماهگی
واااقعا واااقعا سخته
پیشاپیش روز همه مادرایی که دارن سختی میکشن مبارک
خسته نباشیم.

پسرفت خواب (sleep regression) چیه؟
پسرفت خواب یک دوره زمانی ، معمولاً حدود دو تا چهار هفته است ، که در آن کودک ، به طور ناگهانی برای خوابیدن دچار مشکل می‌شود یا در نیمه‌شب با گریه و نق نق کردن از خواب بیدار می‌شود. در حالی که قبل تر از این زمان خواب خوب و مناسب سنش داشته است.

چه چیزی باعث پسرفت خواب در نوزادان می‌شود؟
تعدادی از عوامل می‌تواند باعث ناراحتی کودک شود یا او را مضطرب یا بی قرار کند که منجر به پسرفت خواب شود، از جمله:
دوره‌های جهش رشد، که باعث گرسنگی بیشتر نوزادان می‌شود
درد دندان درآوردن
رسیدن به نقطه عطف رشدی جدید (مثلا غلت زدن ، نشستن ، راه رفتن)
‏تغییر در برنامه روزانه و روزمره، مانند شروع مهد یا تغییر مراقب کودک
مسافرت که به ناچار مستلزم خوابیدن در محیط جدید است
یک بیماری، مانند سرماخوردگی یا عفونت گوش

پسرفت خواب چقدر طول می‌کشد؟
پسرفت خواب نوزاد معمولاً حدود دو تا چهار هفته طول می‌کشد - زمانی که کودک شما به یک برنامه معمول یا نقطه عطف جدید عادت می‌کند یا از یک بیماری بهبود می‌یابد - اگرچه مدت زمان دقیق به علت آن بستگی دارد و می‌تواند از نوزادی به نوزاد دیگر متفاوت باشد.

علائم پسرفت خواب:
علائم پسرفت خواب می‌تواند بر اساس علت مشکلات خواب کودک شما متفاوت باشد. در اینجا چند نشانه وجود دارد که ممکن است کودک شما دچار پسرفت خواب شود:
شب‌ها بیشتر از قبل بیدار می‌شود
مشکل در به خواب رفتن هنگام خواب
افزایش نق زدن و بدخلقی
مقاومت ناگهانی در برابر چرت‌های روزانه
مامان امیرعباس مامان امیرعباس ۸ ماهگی
اموزش خواب به نوزاد
به نوزاد خود کمک کنید که تفاوت میان روز و شب را تشخیص دهد.

اگرچه در 4 تا 6 ماهگی کودک، چرخه خوابیدن نوزاد طولانی‌تر می‌شود اما این بدین معنی نیست که نوزاد اکنون تفاوت روز و شب را تشخیص می‌دهید. به همین دلیل برای آموزش خواب به او لازم است در ابتدا به او این تفاوت را بیاموزید. بدین منظور لازم است راهکارهای زیر را انجام دهید.

شیر دادن شبانه به نوزاد را در شرایطی آرام و بی‌سر و صدا انجام دهید و به محض اینکه نوزاد شیرش را خورد او را به پشت بر روی تختش بگذارید.

شب‌ها، اتاق نوزاد را تاریک نگه دارید.

کودک را روزها در معرض نور (به خصوص نور آفتاب) قرار دهید.

در روز بیشتر با فرزندتان بازی کنید. تحریک کودک در طول روز به او یاد می‌دهد که شب‌ها زمان خواب است.

برای شیر دادن به نوزاد، او را در روز بیدار کنید حتی اگر به خواب عمیقی رفته باشد.

با کودک زیاد حرف بزنید. در طول روز تلاش خاصی برای کم کردن صداها انجام ندهید. در این صورت کودک یاد می‌گیرد که روز برای فعالیت و شب برای خوابیدن است.

شب‌ها به صورت طبیعی به کودک شیر مادر بدهید. گاهی اوقات مادرها در طول روز شیر خود را می‌دوشند تا همسرشان شب‌ها به نوزاد از شیشه شیر بدهد اما لازم است بدانید یکی از نشانه‌ها برای اینکه نوزاد متوجه شود بخوابد ملاتونین موجود در شیر مادر است. این هورمون به خواب کمک می‌کند و شب‌ها از سینه مادر ترشح می‌شود. بنابراین، این ملاتونین در شیری که در روز از سینه مادر دوشیده شده است وجود ندارد.
مامان سورنا مامان سورنا ۹ ماهگی
اولین غذای کمکی نوزاد چیست؟
دادن مواد غذایی قبل از سن شش ماهگی، کمکی به سلامت کودک، آرامش یا خواب او نخواهد کرد.
دادن مواد غذایی قبل از سن شش ماهگی، کمکی به سلامت کودک، آرامش یا خواب او نخواهد کرد. کودکی که با شیر مادر ارضا می‌گردد، لزومی ندارد که قبل از سن شش ماهگی غذای کمکی به او بدهید، ولی اگر کودکی با خوردن ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر شیر در هر نوبت دیگر سیر نمی‌شود، می‌توانید حدود ۵ تا ۶ ماهگی دادن غذای کمکی را به او شروع کنید؛ به عبارت دیگر وقتی کودک از نظر عصبی و عضلانی تکامل یافته است (سر خود را بالا نگه می‌دارد و دست خود را به دهان می‌برد)، می‌توانید به او غذای کمکی بدهید.
هر غذایی باید یک نوبت در روز و با مقدار کم (یک تا دو قاشق) شروع و به تدریج مقدار آن زیادتر گردد. غذاهای گرم، نرم و رقیق، بهتر مورد قبول کودک می‌باشند (از قاشقی که برای دهان کودک مناسب است، استفاده نمایید).

اولین غذای کمکی نوزاد چیست؟
بهترین غذای کمکی نوزاد که مادر می‌تواند برای اولین بار به کودک بدهد، غذایی است که شبیه شیر مادر باشد یعنی آبکی و نرم؛ مزه‌ای شبیه شیر مادر داشته باشد و هضم آن برای کودک آسان باشد. بنابراین لعاب برنج و حریره بادام که کمی شیر مادر به آن اضافه شده باشد، غذای مناسبی به عنوان اولین غذای کمکی نوزاد است.
۱- لعاب برنج و حریره بادام
این غذا، غذایی است سنتی که مادر می‌تواند در خانه تهیه نماید. طرز تهیه حریره بادام ساده و از نظر اقتصادی بسیار با صرفه است. مادر می‌تواند با این نوع غذا، تغذیه نوزاد را شروع نماید. خوبی حریره بادام این است که:
به آسانی پخته و آماده می‌شود.
می توان این غذاها را کمی غلیظ‌تر از شیر مادر تهیه نمود تا مزه شیر مادر بدهد.
ایجاد حساسیت و آلرژی نمی‌کند.
مامان 😍غلتک کوچولو🤤 مامان 😍غلتک کوچولو🤤 ۸ ماهگی