۶ پاسخ

استفاده از روروئک کلا ممنوع . جدا از مشکلاتی که تو شکل پا به وجود میاد باعث میشه بچه زود راه بیفته و سیر تکامل رشدشو خوب طی نکنه . بچه ها حتما باید اول سینه خیز برن بعد چهار دست و پا و بعد راه بیفتن.

من از شش ماهگی میطارم خیلیراحته زود خسته میشن میخوابن من 2تا خواهرم گذاشتن نه بچهاشون پاهاشون پرانتزشده نه جور دیگه ایناهمه حرفه

استفاده نکنی خیلی بهتره؛ خلال در رشدشون ایجاد میشه

ازشیش ماهگی میتونی بزاری من پسرم وازشیش ماهگی گذاشتم خیلی زودم راه افتاد

عزیزم بنظرمن استفاده نکنی بهتره چون به لگن بچه آسیب میزنه وبچروتنبل میکنه من که استفاده نکردم

ازقدیم تاالانم از روروک استفاده میشه من نمیدونم چرا جدیدا میگن استفاده نکنید ما واسه همه بچه های فامیل استفاده کردیم هیچ اتفاقی نیفتاد