۱۰ پاسخ

منم اونجور بودم الان ۶ ماهمه ولی دکتر استراحت داده گفته بخواب نترس
گفت رحم ات ضعیفه.

سلام گلم استرس نداشته باش ازاون شیاف استفاده کن اصلابرا نی نی ضرر نداره منم استفاده کردم دکتر تهران بهم داد چون یه بار سقط داشتم

نگران نباش میگن اگه لکه بینی داشته باشی بچه پسره.

من خودم نه ولی خواهر شوهرم خون ریزی شدید داشت بازم بچش سالم به دنیا امد دکترم بهش گفته بود اگر بچه پسر باشه اکثرا لک بینی داره حالا هم نگران نباش فقط استراحت کامل کو چیزی سنگین بلند نکو

عزیزم من لک داشتم ۲ سری شیاف تا ماه ۴ استفاده کردم بعضیا که تا اخر بارداری استفاده میکنن.نزدیکی نداشته باش انشالله چیزی نیست

سلام نگران نباش خوب استراحت کن منم مثل توبودم جای نگرانی نیست بعضیا لکه میبینن بدن ها فرق دارن

عزیزم میشه بگی چکار کردی خوب شدی نی نی ات سالم بود دکتر گفت علتش چی بوده من امروز اینجور شدم

دل دردم داشتین؟

استراحت کن گلم واقعا ارزشش رو نداره خودت و بچتو بخطر بندازی
سعی کن زیر پات بالش بذاری تا حداقله فشار به رحمت بیاد
اگ چند روز استراحت مطلق داشته باشی ان شاالله خوب میشی ولی بعدش دوباره به خودت فشار نیار
منم همینجوری شدم اینایی که گفتم رو رعایت کردم الان حالم خوبه

سلام من لکه بینی ندارم فقط جفتم پایینه زیر دلم درد میکنه دکترم به من شیاف داده ولی میگن استفاده نکن دهانه رحمت باز تر میشه منم فقط استراحت میکنم از شیاف استفاده نمیکنم